Susipažinkime! Esu Rita, ViskasDeco švenčių studijos įkūrėja. Nuoširdžiai myliu savo darbą, todėl kiekvienoje šventėje stengiuosi sukurti kažką naujo ir nepakartojamo. 

Planuojant šventę, svarbi kiekviena detalė!  

  • Tačiau nuostabios vestuvės ne tik planuotojos nuopelnas. Labai svarbu yra pasirinkti profesionalus, kuriems patikėsite savo šventę. 

Vestuvių dekoras. Viena iš mūsų mėgstamiausių vestuvių planavimo dalių yra dekoras. Dažniausiai pareikalaujantis daugiausiai darbo ir pasiruošimo, bet rezultatai kalba patys už save!☆ Kai tavo vestuvių planuotoja dar ir dekoratorė, tai galutiniame rezultate Jūs sutaupote labai daug, nes viską patikite į vienas rankas. Kaskart galvojame kaip viskas turi atrodyti, kokios spalvos, tekstūros, detalės. Dėl gero rezultato, kartais tenka ir pasiaukoti, tačiau sėkmingai dirbti mums yra mėgautis savo darbu, savo nuostabiais klientais, kuriuos turime kiekvienais metais.

Ir visada prisiminkite, kad vestuvių planavimas - nėra tik šampano ir tortų degustacija. Vidutinis vestuvių planavimas gali užtrukti daugiau nei 300 valandų. Tai yra tiekėjų paieška, susitikimai, logistikos sprendimai, nuolatinis kontakto palaikymas, ir t.t. Visiškai nesvarbu kokio dydžio yra šventė, kiekvienai atiduodame visą save♡. O bendradarbiaujant su nuostabiais paslaugų tiekėjais, mūsų šventės yra apgalvotos iki mažiausių smulkmenų. Kartu su savo klientais kuriame nesenstančias ir tik juos atsispindinčias šventes. Suplanuosime nepamirštamą šventę Jums apie Jus!☆

Sekite mus!